tirsdag den 8. januar 2013

Square Dance

Jeg har meldt mig i en "Byt en lap" gruppe. Har fået "lapper" fra 6 forskellige. Nogle er absolut alt for ringe og tynde til mit projekt, men pyt, så tager man fra eget lager.I lørdags kørte Preben og jeg en tur i TarupCenteret. Havde hørt der var ophør af en meget lille patchworbutik. Her er dagens høst. Første gang jeg har en Balipops. :) I dag fik jeg lidt stof med posten :) Balistof til 35 kr. pr. meter, kan man næsten ikke gå forbi.Har prøvet at se hvor småt man kan sy :) Sekskanter med sider på 0,9 cm, så gider jeg ikke mindre :)Her er de tre slags, jeg har gang i p.t. Jeg håber de laver vores blog om til det der var i forvejen, det er ikke særlig smart dette her :( Prøver at udgive dette. :) Ha´ en dejlig aften.
Syhilsner fra Kirsten

6 kommentarer:

 1. öjöj som du har stof nu. Skal bli spändende og se hvad finder på med dina Balipop.

  SvarSlet
 2. Din square dance ser spændende ud. du er da lykkens pamjulefis til at finde gode tilbud på stoffer. Jeg tror dit lager efterhånden må være størrer end mit, trods mine 30 år med patchwork, du har syet mange flotte spændende ting, på den korte tid du har været stofnørd. Jeg er imponeret.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 3. Sikke dog en masse indkøb du har gjort, det ser godt ud det hele, og de små haxagoner, uha da da...... Er det også Picassa d er sur på, det var Esther jo også, godt jeg selv bestemmer på min blog......knus :-)

  SvarSlet