lørdag den 17. marts 2012

Glad og ked af det.

I går tog Anny Halvorsen og jeg til håndarbejdsmesse i Middelfart.

Jeg havde planlagt at købe en ny symaskine og give mine 4 gamle i bytte. :) Det var så bare at finde en forhandler, som var med på den.

Mit valg stod mellem en Bernina eller en Pfaff.
Jeg ville helst handle med Morten Kyndbøl. En forhandler tæt på og med en god service, var også et krav.

Morten ville godt have de gamle maskiner, og vi blev enige om en Pfaff Quilt expression 4,0. Denne maskine var ikke med på udstillingen, men han havde en i bilen. Bytteprisen blev 8.000 kr incl. Quiltebord. Jeg var super glad. Maskinen skulle jeg have, når vi ville hjem.

Vi fik kassen, betalte og kørte hjem.
Hjemme åbnede jeg kassen :( og den indeholdte en Pfaff nr. 2,0 ØV.
Morten havde taget den forkerte kasse. Opringning, og han ville komme, at bytte når udstillingen lukkede og han havde været hjemme at spise. Nej, hvor var ventetiden dog lang.
Endelig så og hørte jeg bilen. Skyndte mig ud, for han så så søgende ud. Jeg får kontakt med ham samtidig med jeg træder et skridt tilbage og falder over en af vore utallige blomsterkrukker. Det gjorde h..... ondt, men jeg ville så gerne have min nye maskine, så jeg bed smerten i mig.

Maskinen er skøn. Stort rum/plads til quilten.


Da Morten var kørt, blev Preben og jeg, samt lægevagten enige om at køre på skadestuen.
4 timers ventetid i Odense. Brækket håndled og gipsskinne på i 5 uger. Røntgen igen om 10 dage. Hvis det ikke er ok, da skal den opereres. Surt.
Mange smerter i dag.

Som før skrevet samler jeg Stedmoderblomster til mit nye tæppe.
her er mine indkøb i Middelfart

Bladene fra "I tråd med tiden", var gratis :) De små blå stedmoderblomster er fra en kær veninde i Randers.
Pas godt på jer selv derude.
Knus, Kirsten

8 kommentarer:

 1. Chila Westergaard17 marts, 2012

  Ej hvor er det ærgerligt sådan at falde og brække armen. Håber de siger at alt er som det skal være nu om 10 dage når den skal fotograferes... Krydser i hvert fald fingre for det :)

  Hilsen Chila Westergaard fra FB-gruppen :)

  SvarSlet
 2. Øvøvøv, hvor er det da surt - og så var det ikke engang din egen skyld, men ham der Morten.... han må da gi' dig lidt godtgørelse ;))
  Håber bruddet gror ordentligt sammen, så du kan nøjes med de 5 uger i gips. Du har forhåbentlig fået piller, der kan ta' de værste smerter. (jeg kan desværre stadig ikke undvære dem :(:( ØV)

  Knus,
  Inge N.

  SvarSlet
 3. Ja jeg vil også krydse alt, for at det hurtigt er smertefrit og bare går fremad, så synes jeg du har gjort en rigtig god forretning med Morten, håber du bliver glad igen, når gibsen kommer af, men surt show lige nu god bedring
  Knus Birthe

  SvarSlet
 4. Øv øv jeg håber du blir klar til vores taskekursus....
  Man kan vel næppe give Morten skylden. Men pokkers uheldigt er det da...
  God bedring...

  SvarSlet
 5. Tillykke med din nye syven, men det er godt nok en uheldig start, på jeres samarbejde. Jeg håber for dig, at det kun må gå en vej og det er fremad, uden bivirkninger, så skinnen kan komme af om 5 uger. Har de husket at fortælle dig, at du bevæge fingrene, så hånden ikke bliver tyk.
  Knus Esther

  SvarSlet
 6. åh hvor var du dog uheldig....rigtig god bedring - og hjertelig tillykke med maskinen...en super god byttehandel, men Morten er rigtig god og sød at handle med :-) Vil du have de små rester med stedmoderblomster som jeg har i mit stoflager? Kan godt sende dem til dig eller du kan hente det hvis du skal et smut til Odense. Knus, Helle

  SvarSlet
 7. Nej,nej, nej sødeste Kirsten, hvor er du dog bare uheldig. Jeg føler virkelig med dig. Du var bare så glad i Middelfart over dit køb af ny maskine, og nu må du vente i flere uger på at tage den i brug. Håber ikke, at du skal opereres, men at de siger ok. med armen om 10 dage.
  Tak fordi du tog min maskine med til Middelfart, det var dejligt, og også heldigt, da der jo nu går lang tid, inden vi kan mødes til hyggeligt sy-komsammen.
  God søndag til dig og Preben.
  Knus Pia

  SvarSlet
 8. Nej for søren da osse søde Kirsten. Sikke da et uheld. Håber at du kommer dig hurtigt. Jeg var også på messen i går og talte med selv samme symaskine-mand, men jeg mangler liiige et par tusind kroner, før jeg har råd til en ny maskine.

  SvarSlet