mandag den 30. januar 2012

En fin dag og lidt pjat :)

I går holdt vi Prebens fødselsdag for mine børn. David havde sin "spillemaskine" med, den er svær at undvære :)
David, med min mors "sutsko"


Fuglespor i sneen. Vi har mange skønne fugle.


Jeg har købt et stykke stof med 4 sommerfugle og 4 stedmoderblomster. hver blok bliver 24x24 cm Nu skal der bare lave en hel del, og sættes sammen til sidst. Jeg ved ikke rigtig om der skal stolper imellem. Alle blokkene skal være forskellige, men helst passe sammen alligevel. Måske bliver der nogle helt forkerte, men så får jeg jo bare et tæppe til :)
I aften kommer min syveninde fra Randers, så var meningen vi skulle sy de næste dage. MEN jeg faldt i lørdags og har forstuvet min venstre tommeltot. Det gør f.... ondt.
Ha´ en god dag
Knus Kirsten

7 kommentarer:

 1. Uha Kirsten, god bedring med tommelfingren! Det gør hulens ondt!

  Spillemaskiner af den ene eller den anden slags er nok kommet for at blive. Hvor mange, der er børn og unge i dag, har mon gigt i tommelfingrene, når de en gang bliver gamle?

  Hvis det var mit tæppe, ville jeg nok sætte stolper imellem, fordi blokkene er så forskellige. Så gør det ikke så meget, hvis en enkelt måske afviger en anelse for meget.

  God fornøjelse de næste dage, og hyg jer!

  Knus Annelise

  SvarSlet
 2. Hej mor.
  Tak for sidst, det var super hyggeligt !
  Du har været ved lægen så - hold den i ro ikk´
  ..... Altså hvis du kan..... ;o)
  Knus Marlene

  SvarSlet
 3. God bedring med tommelfingeren, du kan forhåbentlig sy for den. Hils Birthe. Jeg er enig med Annelise, jeg tror du bliver mest glad for tæppet, med stolper i.
  Knus Esther

  SvarSlet
 4. wow hvor er det flot..ja de sommerfugle og stedmodere stof har jeg også - skal også lave et tæppe af det....ser godt ud det du er i gang med.
  Knus, Helle

  SvarSlet